Korting

We hebben een mooie hobby, maar met alleen de metaaldetector ben je er nog niet, een pinpointer, schep en grasmes behoren bij de meeste wel tot de basis uitrusting.

En dan vind je een mooie munt, stop je die in je jaszak? Of toch maar in een vondsten tas, of toch maar een coinpad kopen? Kom je thuis, wil je de mooiste objecten uitstallen en eerst reinigen, heb je weer andere spullen nodig, stiekem kan dat best wel in de papieren lopen, wij hebben met een aantal bedrijven een leuke deal voor jullie gesloten. Voor de duidelijkheid, wij gebruiken geen affiliate links en verdienen niets aan bestellingen die jij doet.

Always Prepared

Always Prepared wordt vertrouwd door meer dan 5000 atleten en experts uit de fitnessbranche over heel de beneluxe.

Zij geloven dat het de mentaliteit van de mens is om grenzen te overschrijden, voortdurend te streven naar hoge prestaties, om nooit genoegen te nemen als een doel is bereikt, maar de lat hoger te leggen en opnieuw te gaan.

De rugzakken zijn gebouwd met dezelfde mentaliteit in gedachten. Met hun duurzame constructie, maximaal gebruik van de ruimte en een ontwerp dat alles biedt wat je nodig hebt om je grenzen te verleggen, zullen onze rugzakken je bij elke stap begeleiden.

Shoppen doe je hier met 10% korting met code: veteraan10

Labshop is dé toonaangevende leverancier op het gebied van stoffen, materialen, instrumenten en apparatuur voor o.a. de restauratie-, museum-, en kunstenaarswereld. Een extra is het zeer uitgebreide assortiment chemicaliën, op dat gebied leveren wij nagenoeg alles.

Labshop is al meer dan 50 jaar als vakgroothandel een vertrouwde naam op het gebied van kunst en cultuur door het leveren van producten aan grote restauratieprojecten maar ook aan de hobbyist.

Bij LABSHOP krijg je een korting van 5% korting op het gehele assortiment, met een minimum bestelbedrag van € 30,00 aan producten ex-BTW. De code die je hiervoor gebruikt is: FB-Metaaldetectie

Dump Company heeft een complete webshop met heel veel echte originele leger items of je gaat langs bij de Dump Company Store in Zundert (Noord Brabant) voor een nog uitgebreider assortiment! Zij zijn je graag van dienst met professioneel advies en vinden altijd een oplossing voor je specifieke wensen. Dump Store kan door haar eigen logistiek netwerk en wereldwijde inkoop steeds weer de beste artikelen tegen de meest concurrerende prijzen leveren! Wat ons betreft ideaal voor bijvoorbeeld jassen, broeken, scheppen, etc.

Je krijgt bij Dump Company een korting van 5% met de code: METAL1

Gek op magneetvissen? Dan weet je waarschijnlijk al dat Magnetar hele goede magneten heeft! Ze zijn zowel los als in een pakket te koop met dreghaak, beschermkap (raden we aan), touw en handschoenen.

Magnetar heeft diverse maten allround magneten, voor een starter raden wij de Terror aan, tevreden, of wat sterker dan is er de Beast en voor de krachtpatsers onder ons is er de Barbarian. Ook voor kinderen is er een prima magneet, bijvoorbeeld de Hardcore (wel altijd onder begeleiding!)

Met de code METAALDETECTIEBENELUX krijg je 5% extra korting bij Magnetar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *